14 Aralık, 2011

Yavrularımm:)

Bu kitapları babam dün aldı.Aslında bayadır istıyordum bunları almak ama bu aralar yoğunluk nedenıyle pek okuyamıyorum.Akşam sızıp kalmazsam eğer yatmadan önce okudum okudum yoksa elime kitap falan alamıyorum.Dün babamların okula kitapcı gelince babam hemen benı aradı bende isteklerimi fazla abartmadan sıraladım.Fiyatları baya uygunmus galiba korsan:(


Ama ben her turlu okurum :)) sorun yok:)



1-Küçük mucizeler dükkanı:Bu kitabın yorumlarını bloglarda cok okudum ve gerçekten merak ettim.Herkes kendinden birşeyler bulabiliyormuş içinde.


2-Şahane hatalar:Kitapçıyla telefon bağlantısı yapınca adam önerdi bunu :9Akşam inceledim farklı bir anlatımı var.Mesala 1. bölümde bir konu anlatıyor.Devamını 2. bölümde beklerken kitap dıyorkı sen olsan bunumu yapardın yoksa bunu mu sen seçimine göre kitabın ilgili bölümünü okuyorsun Değişik:)))


3-O.D:Bir yunus emre kitabıda deneblir .İSkender pala hayranlığım sayesınde alındı ee nede olsa hemşehirlim:)





Bu yavrucuklarımın yorumlarını yapıcam size ama öncelikle elimdeki kitabı bitirmem lazım.Aklından bir sayı tut! Okuyorum su ana baya sürükleyici ama ben fırsat bulamıyorum malesef her gün işe götürüp getiriyorum okurum diye ama yavas ılerleyebiliyorumm:)


2 yorum:

cicibebe dedi ki...

sokagın karşısına da geciversinler bir :p

papatya dedi ki...

gecerler sen iste yeterki:)