19 Eylül, 2012

Güneş Ürünlerim:)

Bugün sakarya sağnak yağışlı olmasını rağmen ben güneşli günlerdeyim hala sonbahar -kış moduna girmek istemiyorumm:( Abilerim ablalrım bu görmüş olduğunuz kremler benim günlük ve plajda kullandığım ürünler.
SEBAMED SUN LOTİON:50 Faktörlü bebekler için üretilen bir ürün insan ben gibi beyaz ötesi olunca bunlardan kullanmak zorunda kalıyor .Yoksa fena halde haşlanıyorum.Hatta benım ikinci derece güneş yanığıylla hastaneye kaldırılmışlığım bile vardır düşünün artık:)Bu ürünleri resmen yoğurt sürer gibi kullanıyorum.İki tanesi bitti.3. olan yarım kaldı.Ben çok beğeniyorum her tatilde mutlaka alıyorum yanıma bolcaa:)
AVON BRONZE FERAHLATICI: Bunu haşlanmalarım sonucu duramayınca rahatlamak için kullanıyorum.Baya etkisi oluyor.
AVON BRONZE:Havuçlu kalıcı bronzluk sağladığı idda ediliyor fakat benım brozlaşmam imkansızı başarmak olduğu çin ne kadar işe yaradı bilemiyorum.Ben 1 ton koyulaşmak için nerdeyse bitirdim bu ürünüde.

PHYSİOGEL:Bunu bana cilt doktorum önermişti.Tamamen kimyasal bir ürün değilmiş .Doktorumun dedğine göre yaz kış kullanmam gerekliymiş.Beyaz tenli lduğum için çok hasas bir cildim var .Bu ürünü çook beğendimmm.