25 Temmuz, 2012

OJELERİN ANLAMLARI !

Merhaba:)))

internette ytakılırken yazar cafe diye bir site keşfetim çok ilginç şeyler var.İlk olarak ojeler çekti dikkatimi malım çok moda:))

Eskiden oje dediğimizde akla ya sedefli beyaz ya da çok iddalı bulduğumuz kırmızı gelirdi çünkü öyle istediğimiz her rengi bulmak pek kolay değildi ama özellikle son 2-3 senedir aklınıza gelebilecek her renk hatta karışımlarla,çatlayan ojelerle aklımıza gelmeyecek her renk fazlasıyla mevcut piyasada.Ben renklerin albenisinden etkilenerek denemek için bir sürü oje aldım fakat yinede gönlümün sultanı her zaman kırmızı olacaktır.


Peki hiç düşündünüz mü beğendiğimiz oje renklerinin,bana bu renk çok yakışıyor dediğimiz ojelerin bir anlamı olsaydı sizce ne olurdu ?



PEMBE
Oje rengini pembe olarak belirleyen bir kadın sıcak, eğlenceli, seksi ve cesurdur. Kendilerinden emin aynı zamanda göz alıcı olan bu kadınlar bu parlaklığı dengelemek için ayak parmakların da nötr renkler kullanmalılar.

SARI

Benzersiz bir stil duygusu olan süper kadınlar için harika bir renk. Sarı ojelerinizi kısa jean şortlar, şıltılı tişörtlerle tamamlayabilirsiniz.
MERCAN

Yaz için hazır olan ve aşk kadınları için mercan bulunmaz bir renk. Mercanın mtluluğu hem sizi hem etrafınızdakileri etkileyecektir. Şık ve rahat kıyfetler seçmelisiniz.


NEON YEŞİL


Parti düşkünü, eğlenceli kadınlar için birebir olan bu renk enerji yaratıyor. Günlük kullanım için pek tavsiye edilmezken, yazlık sandaletler ve spor parti kıyafetlerinizi tamamlamak için kullanabilirsiniz.

KIRIK BEYAZ

Kendinden emin klasik giyinmeyi seven kadınlar içindir uygun bir renktir. Neyden hoşlandığını bilen, genelde kimsenin sözüne kulak asmayan ve rahatsız edilmek istemeyen kadınların rengi kesinlikle kırık beyazdır. Bronz ten için çok uygundur.


AÇIK PEMBE


Kadınsı ancak daha az dikkat çekmek isteyenler için uygundur. Her zaman şık, doğru giyinen, profesyonel kadınların mükemmel rengi açık pembedir. Toplantılarda ve kokteyllerde öze bir elbiseyle ışıltılı görünebilirsiniz.



KIRMIZI

Bu renk kadınlar için evrensel bir tondur. Zarafet, güç, romantizm ve çekiciliği temsil eder. Açık fikirli ve klas bir duruş sergileyen kadınların rengi kesinlikle kırmızıdır.



MAVİ


Eğlenceli birşeyler yapmak istiyorsanız ojelerinizin rengini mavi yaparak başlayabilirsiniz. Bu sezon çok moda olan bu rengin hayranları oldukça çok.

MOR
Mor ve tonları daha çok sofistike ve modern bir iş kadın için ugundur. Kendinden emin bir kadın iş toplantılarında seyehatlerinde kullanabilir.

valla ben direk pembe dedim bakalım siz hangısısınız?

http://www.yazarkafe.com sitesinden alıntıdır.