17 Temmuz, 2012

Bitirdiklerim-3-

Şükür kavuşturana:)))
Uzun bir süre sonunda tekrar dönmeye çalışıyorum aranıza.Aslında baya resim falan çektimblog için ama iş yerinde işler çok yoğun evdeki pc'de tamirde olunca bu kadar ara vermek zorunda kaldım.
Ben bloglarda okuduğum bitirdikerim yazıları sonucu baya bir hırs yapıp düzgün ürün kullanmaya ve ihtiyacım olmayan ürünleri almamaya karar vermiştim.Görüşmediğimiz süre zarfında aynı istikrarımı sürdürdüm.Bunlar bu ayın biteen ürünleri;
1-BİOBLAS Saç dökülmesine karşı etkili şampuan:Malum baya bir post yazmıştımKel olma yolundaki ilerleyişimden.Hmene yedekledem ben memnun kaldım ayrıca saçı yumuşatıyorda.
2-Neutrugena greyfurtlu yüz temizleme jeli:Kokusu ilk başlarda pek hoşuma gitmesede sonradan alıştım Ben bu ürünü siyah noktalarıma iyi gelsin diye almıştım bir etkisini görmedim.Almam galiba.
3-Burbery Parfüm:Eniştem saolsun yurtdışından getirdi.Tabiki kokusuna bayılıyordum.Ama bu hafta sonu dibini gördümAllahım eniştem en kısa zamanda yurtdışına gitsin bana bol bol alsın:)
4-XO parfüm:Bunun işyerindeki güvenlik görevlisi amca geçen seneki doğumgünümde almıştı.Çok kalıcı bir kokusu yok.
5-Bepanthen krem:Anlatmaya gerek yok sanıtrım yedeği mevcut tabiki:)
6-Re:Bunlarda eniştemin yurtdışındaki otellerden getirdiği duş jeli ve köpük kokuları çok güzeldi ama bir daha bulabilirmiyim bilmiyom:(((


-----------the end----------